Overgang activiteiten Bos Mechanisatie Tijnje naar Landtech Noord

februari 20, 2017

 

Middels dit bericht delen wij u mede dat per 15 februari 2017 de activiteiten van BOS mechanisatie Tijnje BV over gedragen zijn aan Landtech Noord. Bos Mechanisatie continueert haar activiteiten in Easterein, Harich en Sneek.

Landtech Noord behoort tot Landtech BV, een volle dochteronderneming van Kamps de Wild. Landtech  BV heeft verder vestigingen in Veghel en Valkenburg. Kamps de Wild is de importeur van de merken CLAAS en AMAZONE en producent van KAWECO.

Landtech Noord voert een compleet productprogramma, met daarin onder meer de merken CLAAS en KAWECO. Dit pakket wordt aangevuld met o.a. de merken MAMMUT, STIHL, TORO en VIKING.

De medewerkers, die in Tijnje actief waren, gaan over naar Landtech Noord. Dit betekent  dat de klanten niet alleen kunnen blijven rekenen op goede service en onderdelenvoorziening, maar ook dat ze worden ondersteund door de vertrouwde aanspreekpersonen. Stuk voor stuk mensen met ruime ervaring met de klanten, hun bedrijven én hun machines. Het bestaande team is aangevuld met Hindrik Kingma, die als verkoper/bedrijfsleider is aangesteld.

De contactgegevens zijn:

Landtech Noord
It Rak 1
8406 EX  Tijnje                          tel.: 0513-571372
www.landtech.nl
info.tijnje@landtech.nl

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, maar zijn uiteraard beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Bos Mechanisatie BV        Landtech Noord
Anne Bakker                      Erwin Ros