Naar inhoud Naar navigatie
Kamps de Wild

Kamps de Wild

Kamps de Wild is een moderne distributeur van landbouwmachines. Binnen Kamps de Wild werken 40 personen in vijf verschillende disciplines:
- verkoop;
- onderdelendistributie;
- service support;
- logistiek;
- administratie.  

We importeren op exclusieve basis de Duitse merken CLAAS en AMAZONE.
Daarnaast verzorgen wij de internationale distributie van onze eigen merken KAWECO en WEED-IT.
Wij distribueren deze machines via gespecialiseerde dealernetwerken in binnen- en buitenland. U vindt nadere informatie over de merken onder de speciale buttons op deze site.  

We zijn een moderne distributeur die efficiŽnte distributie combineert met een maximale ondersteuning van onze dealers en eindgebruikers. 

Onze commerciŽle afdeling met 5 product managers en 9 buitendienstmedewerkers zorgen voor een uitstekende commerciŽle ondersteuning van onze dealers. Onze mensen hebben vrijwel allemaal een agrarische achtergrond en kennen de praktijk als hun broekzak. 

Onze service support afdeling biedt niet alleen telefonische en internet support, maar beschikt ook over een aantal goed geoutilleerde serviceauto's voor fysiek support bij de dealer en klant op het erf. 

De onderdelendistributie geschiedt gedeeltelijk direct vanuit onze leveranciers, maar we beschikken ook over een modern onderdelenmagazijn, waar dealers en eindgebruikers cruciale onderdelen voor hun machines kunnen afhalen, ook in het weekend en 's nachts. 

Onze marketingafdeling ondersteunt onze dealers met onder andere advertentiecampagnes, beurzen, financieringsprogramma's. 

Kamps de Wild staat dicht bij de markt. We zijn een actieve partner voor onze dealers. Door de intensieve contacten met onze dealers worden we beide beter. Ook participeren we actief bij een aantal van onze grote dealers.

Met deze strategie kunnen wij maximale support voor ondernemers in de groene sector garanderen.

Occasion van de maand

CLAAS XERION 3800 TRAC VC

Opties: Transmissie 50 Km/h Fronthefinrichting TRAC VC draaibare cabine Power hydrauliek Pendelas afstempeling zwenkbare...
Lees meer »

In de pers

Nieuwe AMAZONE zaaimachine AD-P Special met elektrische dosering

AMAZONE presenteert de nieuwe pneumatische zaaimachine AD-P Special met elektrische dosering. De nieuwe serie vervangt de zeer... Lees meer »

« Agenda maart 2015 »

MaDiWoDoVrZaZo
23 24 25 26 27 28 01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 01 02 03 04 05