AMAZONE Nieuws

Home » AMAZONE Nieuws

ZA-M Easy: Eenvoudig en precies strooien met een druk op de knop

Voor de bewezen serie dubbele schotelstrooiers ZA-M heeft AMAZONE de gebruiksvriendelijke EasySet bedieningscomputer ontwikkeld, die eenvoudig vanaf de tractor kan worden bediend. Met deze bedieningscomputer kunnen de doseerschuiven van de ZA-M elektrisch worden aangestuurd. Meer informatie? Klik hier.

Als ik later groot ben….

De mouwen van Twan zijn AMAZONE overal hoeven maar een paar keer opgerold te worden en dan zit die als gegoten. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen! 😉

 

AMAZONE opent nieuwe fabriek in Bramsche, Duitsland

Op 13 november 2018 heeft de AMAZONE Groep zijn nieuwe fabriek in het industriegebied Bramscher Schleptrup officieel in gebruik genomen na een bouwperiode van ongeveer een jaar. Het nieuwbouwproject omvat montage-, expeditie- en opslaghallen met een totale oppervlakte van 16.000 m² en een kantoorgebouw. Wil je meer lezen over de veranderingen? Klik dan hier.

AMAZONE in de Akkerbouwkrant!

Klik op de afbeelding en lees het gehele artikel!

AMAZONE zoekt een Rayonmanager in Zuid-Nederland!

Word jij onze nieuwe collega? AMAZONE zoekt een Rayonmanager in Zuid-Nederland! Bekijk hier de vacature en solliciteer. En wie weet heten we jou binnenkort welkom in het AMAZONE team.