AMAZONE Nieuws

Home » AMAZONE Nieuws

AMAZONE Spuittechniek

Gewasbeschermingstechniek van AMAZONE is al ruim 50 jaar succesvol! Met de AMAZONE veldspuiten heeft u altijd een perfect passende machine voor uw bedrijf, of het nu gaat om de gedragen UF 02, de getrokken UX 01 of de zelfrijdende Pantera.

Lees meer over onze gewasbeschermingstechniek >

 

AMAZONE en Schmotzer starten proefproject CRF

AMAZONE en Schmotzer Schoffeltechniek gaan dit jaar samen met AGRAVIS Raiffeisen AG een veldproef starten onder de titel Controlled Row Farming (CRF). Het gaat om een nieuwe rijen gerelateerde akkerbouw met aandacht voor biodiversiteit.

Lees hier het volledige bericht >

NIEUW: Cenio, de compacte alleskunner

Met de Cenio lanceert AMAZONE op de Agritechnica 2019 een nieuw 3-balks compacte cultivator. Ontworpen als een lichte, maar universeel toepasbare mulchcultivator rondt de Cenio als “kleine broer” van de Cenius het AMAZONE productassortiment voor cultivatoren met 3-punts aanbouw af.

Lees er meer over >

Slim combineren met QuickLink

AMAZONE biedt optimaal op elkaar afgestemde zaaicombinaties aan voor alle bodemomstandigheden, landbouwmethoden en voor verschillende bedrijfsgroottes. Het combineren van verschillende zaaimachines met verschillende grondbewerkingsmachines en walsen is nu bijzonder eenvoudig, snel en flexibel mogelijk dankzij het nieuwe, slimme snelkoppelsysteem QuickLink. Lees meer >

Uitbreiding assortiment UF 02 gedragen veldspuiten

AMAZONE breidt het assortiment van de UF 02 gedragen veldspuiten nu uit met twee extra producttypen: de UF 1002 en de UF 1302. De complete UF 02-serie omvat daarmee tankvolumes van 1.000 tot 2.000 liter.
Lees meer >

 

 

 

De nieuwe nauwkeurige en comfortabele zaaimachine – de Cataya

De Cataya is de nieuwe mechanische opbouwzaaimachine van AMAZONE. Deze machine is een waardige opvolger van de inmiddels bekende AD opbouwzaaimachine. De Cataya bestaat uit een tweetal series waarbij er gesproken wordt over de Cataya Special en de Cataya Super. Klik hier.

 

‘Meters voordeel’ met de AMAZONE Catros en Cenius

Kies nu voor een optimale stoppelbewerking met de AMAZONE Catros en Cenius. Profiteer daarbij van de ‘meters voordeel’ voor deze grondbewerkingsmachine! Meer informatie? Klik hier.

 

 

AMAZONE ontvangt het iF Design Award 2019 voor de AmaTron 4

Nog een design-succes voor AMAZONE: de AMAZONE ISOBUS-terminal AmaTron 4 is bekroond met de felbegeerde iF Design Award 2019. In de toelichting werden de intuïtieve bediening en de unieke behuizing van de terminal in tabletstijl benadrukt als een voorbeeldig industrieel ontwerp. Bekijk hier het gehele bericht.

Kamps de Wild & De Vries Mechanisatie leveren
500ste UX getrokken Veldspuit in Nederland!

Maatschap Sikken, de trotse nieuwe eigenaar van de jubileum machine, is klaar om aan het werk te gaan op het akkerbouwbedrijf in Nieuw-Weerdinge, Drenthe. De machine is voorzien van de nieuwste technieken, gericht op de toekomst. Bekijk hier het gehele bericht.

Aanbouwframe met Crushboard of
tractor sporenwissers voor Catros Special of CatrosXL

Voor de starre compact schijveneggen Catros Special en CatrosXL in de werkbreedtes 3 m, 3,50 m en 4,00 m biedt AMAZONE nu een optioneel frontframe met Crushboard.Meer informatie? Klik hier.

 

 

 

ZA-M Easy: Eenvoudig en precies strooien met een druk op de knop

Voor de bewezen serie dubbele schotelstrooiers ZA-M heeft AMAZONE de gebruiksvriendelijke EasySet bedieningscomputer ontwikkeld, die eenvoudig vanaf de tractor kan worden bediend. Met deze bedieningscomputer kunnen de doseerschuiven van de ZA-M elektrisch worden aangestuurd. Meer informatie? Klik hier.