AMAZONE zaaicombinatie Cataya onderscheiden als ‘machine van het jaar’

maart 10, 2017

De nieuwe mechanische zaaicombinatie Cataya van AMAZONE is op de landbouwtentoonstelling Sima 2017 in Paris onderscheiden als ´Machine van het jaar’.

De titel ´Machine van het jaar´ is een bijzondere onderscheiding voor innovaties, die door een jury van journalisten in de landbouwtechniek uit verschillende Europese landen wordt toegekend.
De nominatie van dit jaar werd georganiseerd door het Franse tijdschrift „Terre-Net“ in samenwerking met het Duitse Landwirtschaftsverlag (DLV).

De Cataya is een mechanische zaaicombinatie met zeer hoge capaciteit voor professionele akkerbouwbedrijven en bestaat uit de opbouwzaaimachine Cataya 3000 Super, die naar keuze kan worden gecombineerd met de nieuwe rotorkopeg KE 3001 of de nieuwe rotorcultivator KG resp. KX 3001. Tot de belangrijkste innovaties van de Cataya behoren het doseersysteem Precis, het instellen met het SmartCenter, een elektrische doseeraandrijving en de  ISOBUS-besturing van de machine. Bovendien beschikt de Cataya over, voor een mechanische zaaicombinatie, een zeer grote zaadtank.

De Cataya is een mechanische zaaicombinatie met zeer hoge capaciteit voor professionele akkerbouwbedrijven.

Cataya-3000-Super_Fendt_d0_kw_2839_