CLAAS WINTERCHECK

Geniet van uw vrije tijd, wij zorgen voor uw WINTERCHECK!

Optimaal voorbereid op het volgende oogstseizoen. Aan de hand van dit principe bieden we u met de CLAAS WINTERCHECK een service waarmee de technische toestand van uw machine direct na de oogst gedetailleerd wordt geanalyseerd.

Neem contact met ons op en plan ‘m in!

Wat houdt het in?

Plan tijdig onderhoud in en ga voor bedrijfszekerheid.
Het door uw CLAAS dealer uitgevoerd onderhoud waarborgt ook na lang gebruik een hoog kwaliteitsniveau van uw machine. Een van de doelen van het onderhoud dat door de specialisten wordt uitgevoerd, is uitval voorkomen. Dit brengt naast de kosten ook veel ergernis met zich mee.

De CLAAS WINTERCHECK in detail:

  1. INSPECTIE EN DIAGNOSE
  2. DIGITALE DOCUMENTATIE
  3. EXPERTADVIES
  4. KOSTENRAMING
  5. UITVOEREN OPDRACHT

Inspectie en diagnose

  • Nadat het machinenummer in het digitale programma ‘Inspection Pilot’ is ingevoerd, heeft een CLAAS expert de volledige configuratie van de machine tot zijn beschikking. Daaruit wordt een checklist uitgevoerd, waarin alle relevante punten worden weergegeven en gediagnosticeerd.

Digitale documentatie

  • De inzichten van de WINTERCHECK worden door de expert vastgelegd. Met foto’s kunnen mogelijke zwakke punten, defecten of slijtages eenvoudig worden gedocumenteerd. Op dit punt worden mogelijke uit te voeren werkzaamheden al voorgesteld. Uiteraard wordt deze diagnose ook aan u gerapporteerd.

Expertadvies

  • Met toegang tot een uitgebreide database kan de expert het resultaat van uw oogstomstandigheden analyseren en u vakkundig advies geven over de uit te voeren werkzaamheden.

Prijsopgave

  • Met de diagnose en aanbevelingen beschikt u over concrete informatie om de machine optimaal op het volgend seizoen voor te bereiden. Van uw CLAAS dealer ontvangt u een prijsopgave die aantrekkelijk is omdat u de machine tijdig laat onderhouden.

Uitvoeren onderhoud

  • Met de uitgevoerde WINTERCHECK is uw machine perfect voorbereid op de volgende oogst.

Meer informatie over de CLAAS WINTERCHECK

Neem contact op met de CLAAS dealer in uw buurt.