Huur het gemak van de DISCO 9200 C AUTOSWATHER

Deze triple maaier is te huur

Ervaar zelf de voordelen van deze professionele maaier. Klik hier voor meer informatie over deze actie.

Zorg voor zekerheid

Om ervoor te zorgen dat het oogstmateriaal zonder verlies bij de kneuzertanden naar de bandunits wordt gevoerd, is de maaier uitgerust met een gesloten kneuzerbalk. Als optie is ook afdekkap voor de bandunit leverbaar, waarmee verlies van oogstmateriaal verder kan worden voorkomen bij bepaalde toepassingen, zoals dichte plantenbestanden. Tegelijkertijd worden hiermee ook de schoonmaaktijden verminderd.

Eén maaicombinatie, vier methoden.

Samenvoegen van zwaden

  • Voor het samenvoegen van zwaden zijn de beide bandunits naar beneden geklapt. Speciaal voor de oogst van biomassa wordt met de DISCO 9200 C AUTOSWATHER een perfect rechthoekig zwad gevormd. Het hoge koppel van de bandaandrijving staat een laag toerental toe.

18-op-12 maaistrategie

  • Naast het afleggen van een afzonderlijk gemaaid zwad kan door het opklappen van een bandunit tijdens het heen- en terugrijden de werkbreedte van 18 m worden gereduceerd tot 12 m. In combinatie met LINER 4700, die met een werkbreedte van 12,50 m harkt, legt de maaier 18 m werkbreedte op een zwad. Ervaringen uit de praktijk tonen aan dat de capaciteit van de JAGUAR tijdens de oogst tot 40% kan toenemen.

Breed verdelen

  • Blijf flexibel, ook wanneer het weer niet meewerkt. Door de bandunits op te klappen kan DISCO 9200 C AUTOSWATHER als een normale maaier voor grote percelen worden gebruikt.

Perceelranden maaien

  • DISCO 9200 C AUTOSWATHER kan ook heel efficiënt langs de perceelgrenzen werken. Met een ingeschakelde bandunit aan de buitenrand van het perceel wordt het oogstmateriaal naar binnen geworpen, waardoor er gegarandeerd niets verloren gaat.

Deze triple maaier is te huur voor één seizoen

Ervaar zelf de voordelen van deze professionele maaier. We bieden je deze zomer de exclusieve mogelijkheid om de DISCO 9200 C AS zelf te ontdekken.

  • Periode van 30 weken voor 250 Euro per week
  • Meerprijs Frontmaaier 3200 FC profiel 70 Euro per week
  • Deze actie loopt zolang de voorraad strekt
  • Minimaal 30 betaalde weken.

Contact

Benieuwd? Neem contact op met Freek. Hij is dé specialist van onze hooibouwmachines en staat je graag te woord voor deze exclusieve mogelijkheid.

Freek Tel

Product Manager Greenline