Gebruikte machines

Ben je op zoek naar hoogwaardig gebruikte landbouwmachines van o.a. CLAAS, AMAZONE of Schmotzer? Dan kun je terecht op ons OCCASIONS platform.

Kamps de Wild en de samenwerkende dealers Bos MechanisatieBruggeman Mechanisatie BVLandtech TijnjeDe Kruyf Mechanisatie BV en De Vries Mechanisatie BV hebben elk hun eigen platform, waarop het aanbod gebruikte machines te vinden is. Dit aanbod wordt ook getoond op de Reesink Used Equipment website van moederorganisatie Royal Reesink, waar Kamps de Wild deel van uitmaakt.

De aangesloten bedrijven maken hierbij gebruik van een uitgebreide inspectie-app en een aangesloten voorraadmanagementsysteem, waardoor het totale proces van inruil tot en met verkoop volledig is gestroomlijnd.

Direct naar de meest bekeken gebruikte machines

Kwaliteit én lokale service

Op ons platform vind je kwalitatief goede gebruikte machines. Met onze lokale sales- en serviceorganisaties bieden we daarbij de mogelijkheid voor deskundig advies, onderhoud, onderdelen en ondersteuning.

De voordelen

  • Complete inspectierapporten met foto’s
  • Inzage in onderhoudshistorie, wanneer de machine in onderhoud was bij een van de aangesloten dealers
  • Een gebruiksvriendelijke tool om snel de juiste machines te vinden
  • Lokale professionele sales- en serviceorganisaties voor productsupport, onderhoud, reparaties, onderdelen en financiering
  • Directe toegang tot het fabrieksnetwerk met originele onderdelen en software-updates

Breed portfolio in meerdere segmenten

Op www.ReesinkUsedEquipment.com is het totale machine aanbod van Royal Reesink te zien voor grondverzet, landbouw, intern transport en binnenkort ook landschappelijk onderhoud.

Dit aanbod wordt de komende tijd aanzienlijk uitgebreid.