GRASDAG 2024

Dit jaar zijn we weer aanwezig op de Grasdag op 20 juni, ditmaal in Dronten. Meld je hier aan voor de Grasdag:

Wat voor machines nemen we mee?

De CLAAS JAGUAR.
De meest succesvolle hakselaar ter wereld. En dat is niet zonder reden. De JAGUAR staat bekend om de hoogste hakselkwaliteit, betrouwbaarheid en comfort.

Dit jaar demonstreren we met een JAGUAR 960 in de XPERIENCE uitvoering.

CLAAS DISCO maaiers
Deze maaiers zijn de de absolute top onder de kneuzermaaiers. De demonstraties zijn te zien met de CLAAS DISCO 3200 FC MOVE en de DISCO 3200 C CONTOUR. Beide voorzien met ACTIVE FLOAT om brandstof te besparen met minimale bodemdruk.

BERGMANN SHUTTLE 410 S – PRIMEUR
Voor het eerst in Nederland te bezichtigen: De BERGMANN SHUTTLE 410 S met de allernieuwste innovatie, het EasyLoad pick-up systeem. Deze pick-up is zonder curvenbaan met tanden uit polyurethaan. Deze wagen is te bezichtigen tijdens de demonstraties.

CLAAS LINER 4700 BUSINESS

Met een werkbreedte van 12,7 meter is dit het kleinste model van de vierrotorharken van CLAAS. Maar zo gebouwd dat ook bij de maximale werkbreedte een smal zwad gevormd kan worden.
Dit model is ook in actie te zien op het demonstratieveld.

CLAAS TORION 738 T

Deze shovel wordt tijdens de demonstraties gebruikt om balen op te halen. Voorzien van een hydrostatische rijaandrijving met volledig automatische groepenschakeling zodat er nooit ingeleverd hoeft te worden op trekkracht. Met de telescoopgiek is het mogelijk om stapelhoogtes te bereiken tot maar liefst 4,8 meter.

Informeer op de Grasdag ook naar onze scherpste financieringsactie ooit, of ga naar onze actiepagina en neem direct contact op.