CLAAS JAGUAR – VOOR DE GRAS PROFESSIONAL

Al 30 jaar is de CLAAS JAGUAR 800 onmisbaar bij een succesvolle grasoogst. Nog nooit was een hoogwaardige, gloednieuwe hakselaar zo dichtbij. De hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs.
De CLAAS JAGUAR 800 nu vanaf €285.000,- exclusief btw, inclusief CLAAS PICK UP.

De CLAAS PICK UP is voorzien van dubbele aandrukrollen en hydraulisch inklapbare tastwielen.

Wil je meer informatie, een demonstratie inplannen of graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het formulier onderaan de pagina in.

De JAGUAR 800 is standaard uitgerust met:

  • 462 pk bij 1.600 t/min (ECE R 120) – Emissienorm stage V
  • Hakseltrommel V-CLASSIC 24
  • Rijsnelheid van 40 km/u
  • Comfort cabine met A/C MATIC – climate control
  • Complete werkverlichting met LED-verstralers
  • PROFI CAM camerasysteem
  • IF 800/65 R32 Trelleborg banden

Deze JAGUAR 800 is ook beschikbaar met vierwielaandrijving en korrelkneuzer:

  • Meerprijs korrelkneuzer €9.950,- excl. btw
  • Meerprijs vierwielaandrijving €22.500,- excl. btw

Voordelen van de CLAAS JAGUAR.

Lage onderhoudskosten
Het merk CLAAS staat synoniem voor betrouwbaarheid. Alle onderdelen zijn van hoge kwaliteit waardoor deze een langere levensduur hebben. Dankzij de relatief eenvoudige aandrijving van de JAGUAR en lagere onderhoudsintervallen zijn de kosten per draaiuur laag.

Zekerheid
CLAAS is sinds 1973 producent van veldhakselaars. In al deze jaren van ervaring is de JAGUAR verder doorontwikkeld met als resultaat een machine met de beste technologie, de hoogste hakselkwaliteit en overtreffende betrouwbaarheid.
Inmiddels zijn er al meer dan 40.000 JAGUAR hakselaars geproduceerd en is het vandaag dag nog altijd de meest succesvolle veldhakselaar ter wereld.

Efficiëntie
De CLAAS JAGUAR heeft zich bewezen als de zuinigste veldhakselaar op de markt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de perfecte samenwerking van onderdelen in het intelligente aandrijfsysteem. Door de dwars geplaatste motor is het mogelijk om een directe aandrijving vanaf de motor naar het hakselsysteem te brengen.

Comfort
Met de vele uren die doorgebracht worden op je werkplek in de JAGUAR, is comfort van de cabine geen overbodige luxe. In de ergonomische comfortcabine zijn de stuurkolom en bestuurdersstoel geheel naar wens verstelbaar. Dankzij zonneschermen, Climate Control, radio en het koelvak kan je comfortabel je werk doen. De cabine heeft extra geluidsdemping tegen lawaai van buitenaf.

Vanuit de cabine heb je zeer goed overzicht op het veld en de weg, ook in het donker dankzij de LED-werklampen aan de voor- en achterkant van de cabine. De LED-werklampen op de uitwerppijp zorgen dat je nooit je zicht op het oogstmateriaal verliest.

Jouw partner in grasverwerking

Wat de JAGUAR is voor de loonwerker, is de koe voor de boer. Een kwalitatief goede hakselaar zorgt voor een hoog rendement, net zoals de gezonde koe voor de boer. Beide met grasverwerking in de genen.

Bij CLAAS weten we heel goed: met de beste kwaliteit bereik je de beste resultaten. Het is ook niet voor niets dat CLAAS de producent is van een van de meest gebruikte hakselaars ter wereld.
En nu met de JAGUAR 800 binnen handbereik.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze pagina. Vraag je CLAAS dealer naar deze actie.