HOLMER

Bietenrooiers en reinigers van ongeëvenaarde kwaliteit.

Distributeur voor HOLMER Nederland en Vlaanderen

Welkom bij HOLMER Nederland!

We zijn importeur- en distributeur van HOLMER bietenrooiers en bietenreinigers/laders voor de Nederlandse markt en Vlaanderen (B). Met onze innovatieve machines en gespecialiseerde service helpen we je graag om je suikerbieten, cichorei en knolselderij efficiënt en met zorg te oogsten.

Duik in de geschiedenis,
ervaar de toekomst

HOLMER bietenrooier 1974

Geschiedenis van HOLMER

In 1969 nam Alfons Holmer de dorpsmederij over van zijn vader. In 1974 ontwikkelde hij de eerste zelfrijdende, 6-rijige suikerbieten rooier – een mijlpaal in de landbouwmechanisatie. Niet wetende dat hij 50 jaar later de meest succesvolle en innovatieve bietenrooier op de markt zou hebben. Inmiddels levert Holmer in meer dan 45 landen. 

HOLMER - Import Nederland 1996

Geschiedenis importeurschap van HOLMER

Al 25 jaar geleden begon Kamps de Wild Numansdorp met het importeren- en distribueren van HOLMER. Door de jaren heen is er steeds meer kennis en ervaring opgebouwd. Specialisme en service staan vooraan, daarmee ondersteunen we je voor, tijdens en na de oogst.

Distributeur Holmer Nederland

Introductie HOLMER
Eindejaarsshow – Kamps de Wild 2023

Wil je graag meer weten over HOLMER? Dien een contactverzoek in.

Waarom kiezen voor HOLMER?

Innovatieve techniek: HOLMER is continue bezig met de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve technieken. Zo wordt de efficiëntie en productkwaliteit van machines nog verder te verbeterd.
Hoge kwaliteit: de machines zijn robuust gebouwd en worden gemaakt van hoogwaardige materialen, daardoor hebben ze een lange levensduur.
Betrouwbaarheid: dankzij de hoge kwaliteit onderdelen, komt stilstand minder vaak voor. Oogsten doe je samen met je machine, HOLMER staat voor je klaar.
Comfort: de zeer comfortabele en stille cabine geeft de chauffeur en prima werkplek. Een gebruiksvriendelijke bediening zorgt voor optimale prestaties.
Goede service: we zijn nauw betrokken bij je werkzaamheden en voorzien je graag van gespecialiseerd advies. We staan voor je klaar wanneer je dat van ons verwacht.

HOLMER bietenrooiers- en reinigers

Zelfrijdende bietenrooiers

De nieuwste variant bietenrooier is de HOLMER Terra Dos 5, die als 2- of 3-asser verkrijgbaar is en met 6, 9 of 12 rijen rooi aggregaat uitvoerbaar is. Kernpunten tijdens de ontwikkeling van deze machine waren: meer reinigingscapaciteit, nóg meer comfort (o.a. ruimere cabine, vloerverwarming), zo laag mogelijk eigen gewicht maar wel met hoogwaardige slijtdelen en minder onderhoud.

HOLMER Terra Dos 5-40 - Kamps de Wild

Onze bietenrooiers staan al jaren bekend om hun hoge capaciteit, goede kwaliteit, minimale bodemverdichting, lage onderhoudskosten en een goede restwaarde.

HOLMER Terra Dos 4-30
HOLMER Terra Dos 4-40

Verschil Terra Dos 30 – 40

Dat is het verschil van bunkerinhoud, hiernaast zie je het verschil tussen de twee. Anders dan de naam doet verwachten, staat de benaming staat niet voor de inhoud.

  • 30 heeft een bunkerinhoud van 30 m3
  • 40 heeft een bunkerinhoud van 45 m3

Bietenreinigers

Naast bietenrooiers bouwt HOLMER ook bietenreinigers/laders. Er worden twee modellen aangeboden waarvan een zelfrijdende: HOLMER Terra Felis 3 Evo en een getrokken variant: HOLMER RRL 200 Eco. Hiermee worden suikerbieten, cichorei en aardappelen in één werkgang gereinigd en geladen.

default

Welke gewassen?

Zelfrijdende rooier

  • Suikerbieten
  • Cichorei
  • Knolselderij

Zelfrijdende reiniger

  • Suikerbieten
  • Cichorei

Getrokken reiniger

  • Suikerbieten
  • Cichorei
  • Aardappelen

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

Onze service- en verkooppunten

Bij HOLMER mag je vertrouwen op gespecialiseerde service. We staan voor je klaar om je te adviseren bij de zoektocht van een nieuwe rooier of reiniger die voldoet aan je wensen.

Daarnaast bieden we een uitgebreid pakket aan service- en onderhoudsdiensten om je HOLMER machine in topconditie te houden. Ook bij vragen over het gebruik van je machine, adviseren onze specialisten je graag.

Service en specialisme, HOLMER Nederland.

Meer weten?

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

Wat is je naam?*
Wat is je postcode?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HOLMER Terra Dos 5 - 40. Kamps de Wild - Eindejaarsshow 2023.