CLAAS MAXI CARE

Meer zekerheid voor je machine.

Op maat gemaakte oplossingen om jou meer zekerheid te bieden. Of je nu kiest voor extra garantie, een onderhoudscontract of de combinatie van beide, CLAAS ontzorgt op een transparante manier.

MAXI CARE Protect – Extra garantie

Geef jezelf extra zekerheid en sluit extra garantie af op je machine, tot wel 4 jaar extra bovenop de fabrieksgarantie. Deze wordt compleet op maat samengesteld op basis van loopduur en gebruikersuren. Je wordt direct geholpen mocht er toch iets niet volgens plan verlopen.
MAXI CARE Protect is af te sluiten vóór de afloop van de fabrieksgarantie.

MAXI CARE Maintenance – Onderhoudscontract

Ontzorg jezelf en geef je CLAAS machine het beste onderhoud om deze in topconditie te houden. Dit contract wordt geheel op maat gemaakt en met één bedrag ben je direct klaar voor de complete looptijd. De controle na de oogst, tussentijdse inspecties en periodiek onderhoud worden uitgevoerd door onze CLAAS experts met gebruik van enkel CLAAS originele onderdelen.
MAXI CARE Maintenance kan tijdens de gehele levensduur van de machine afgesloten worden.

MAXI CARE Plus – Het totaalpakket

Kies voor het complete pakket. Met de combinatie van het onderhoudscontract en extra garantie zorg je dat je machine altijd in topconditie is. Het door CLAAS experts uitgevoerd onderhoud zorgt voor een verlengde levensduur en waardebehoud van je machine, en de extra garantie zorgt ervoor dat je niet voor onverwachte verassingen te komen staan. De extra af te sluiten garantie kan in combinatie met dit PLUS pakket zelfs oplopen tot 7 jaar extra garantie voor tractoren.

Maak je pakket compleet met de slimme service van CLAAS.

Remote Service – Snel schakelen

Het slimme systeem wat zorgt voor snellere oplossingen van problemen. Storingen worden direct doorgestuurd naar de dealer waardoor deze onmiddellijk het probleem kunnen analyseren, onderdelen bestellen én direct een afspraak kunnen plannen.

Remote Service is enkel van toepassing indien hier voorbereiding voor in de machine aanwezig is.

Met de service producten van CLAAS stel je je eigen individuele servicepakket samen uit een aantal modules. Combineer deze volgens je persoonlijke wensen. Jouw CLAAS dealer adviseert je graag.

Voor meer informatie over MAXI CARE

Neem contact op met één van onze CLAAS vestigingen of stuur ons direct een e-mail door onderstaand formulier in te vullen.