De nieuwe nauwkeurige en comfortabele zaaimachine – de Cataya

De Cataya is de nieuwe mechanische opbouwzaaimachine van AMAZONE. Deze machine is een waardige opvolger van de inmiddels bekende AD opbouwzaaimachine. De Cataya bestaat uit een tweetal series waarbij er gesproken wordt over de Cataya Special en de Cataya Super. Klik hier.

 

‘Meters voordeel’ met de AMAZONE Catros en Cenius

Kies nu voor een optimale stoppelbewerking met de AMAZONE Catros en Cenius. Profiteer daarbij van de ‘meters voordeel’ voor deze grondbewerkingsmachine! Meer informatie? Klik hier.

 

 

AMAZONE ontvangt het iF Design Award 2019 voor de AmaTron 4

Nog een design-succes voor AMAZONE: de AMAZONE ISOBUS-terminal AmaTron 4 is bekroond met de felbegeerde iF Design Award 2019. In de toelichting werden de intuïtieve bediening en de unieke behuizing van de terminal in tabletstijl benadrukt als een voorbeeldig industrieel ontwerp. Bekijk hier het gehele bericht.

Kamps de Wild & De Vries Mechanisatie leveren
500ste UX getrokken Veldspuit in Nederland!

Maatschap Sikken, de trotse nieuwe eigenaar van de jubileum machine, is klaar om aan het werk te gaan op het akkerbouwbedrijf in Nieuw-Weerdinge, Drenthe. De machine is voorzien van de nieuwste technieken, gericht op de toekomst. Bekijk hier het gehele bericht.

Aanbouwframe met Crushboard of
tractor sporenwissers voor Catros Special of CatrosXL

Voor de starre compact schijveneggen Catros Special en CatrosXL in de werkbreedtes 3 m, 3,50 m en 4,00 m biedt AMAZONE nu een optioneel frontframe met Crushboard.Meer informatie? Klik hier.

 

 

 

ZA-M Easy: Eenvoudig en precies strooien met een druk op de knop

Voor de bewezen serie dubbele schotelstrooiers ZA-M heeft AMAZONE de gebruiksvriendelijke EasySet bedieningscomputer ontwikkeld, die eenvoudig vanaf de tractor kan worden bediend. Met deze bedieningscomputer kunnen de doseerschuiven van de ZA-M elektrisch worden aangestuurd. Meer informatie? Klik hier.

Als ik later groot ben….

De mouwen van Twan zijn AMAZONE overal hoeven maar een paar keer opgerold te worden en dan zit die als gegoten. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen! ?

 

AMAZONE opent nieuwe fabriek in Bramsche, Duitsland

Op 13 november 2018 heeft de AMAZONE Groep zijn nieuwe fabriek in het industriegebied Bramscher Schleptrup officieel in gebruik genomen na een bouwperiode van ongeveer een jaar. Het nieuwbouwproject omvat montage-, expeditie- en opslaghallen met een totale oppervlakte van 16.000 m² en een kantoorgebouw. Wil je meer lezen over de veranderingen? Klik dan hier.

AMAZONE in de Akkerbouwkrant!

Klik op de afbeelding en lees het gehele artikel!

AMAZONE zoekt een Rayon Manager in Zuid-Nederland!

Word jij onze nieuwe collega? AMAZONE zoekt een Rayon Manager in Zuid-Nederland! Bekijk hier de vacature en solliciteer. En wie weet heten we jou binnenkort welkom in het AMAZONE team.