Wereldmarktleider in landbouwmachines

Wij zijn exclusief importeur van CLAAS in Nederland.

Ondernemers uit de gehele agrarische sector vertrouwen al decennialang op Kamps de Wild voor de aankoop en het onderhoud van hun CLAAS machines. Van tractoren en maaidorsers tot veldhakselaars en voederwinningsmachines, als exclusief importeur helpen we je graag verder bij jouw zoektocht naar een geschikte CLAAS landbouwmachine.

Vind een CLAAS dealer Bekijk hier alle producten van CLAAS

Waarom kiezen voor CLAAS?

  • De meest gebruikte landbouwmachines ter wereld.
  • Een geschikte machine voor ieder type landbouw en grondbewerking.
  • Oersterke cabines met maximaal rijcomfort.
  • Hypermoderne technologie voor chauffeurs.
  • 3 jaar garantie en gegarandeerde reparatieservice

Van familiebedrijf tot wereldmarktleider

Het verhaal van CLAAS begon in 1913 in Westfalen in Duitsland. August CLAAS constateerde samen met zijn broers Franz en Theo dat er behoefte was aan een mechanische schovenbinder. In 1934 produceerde CLAAS de eerste opraapmachine voor hooi en in 1936 namen ze de eerste Europese getrokken maaidorser in productie.

Dankzij deze machine wist CLAAS een grote markt te bereiken en de firma levert sindsdien een groot gamma aan oogstmachines. De eerste zelfrijdende maaidorser kwam er in 1953 en in 1973 kwam de eerste zelfrijdende hakselaar op de markt (JAGUAR) dat nu een begrip is geworden in de agrarische wereld. Ook nu is CLAAS de grootste fabrikant van hakselaars wereldwijd. CLAAS produceert nu meer hakselaars per jaar dan alle andere merken bij elkaar en is daarmee al jaren Europees en wereldmarktleider.

Onze specialisten staan voor je klaar!

Wil je meer weten over ons dealernetwerk, onze merken, service of andere diensten? Onze agrarisch specialisten staan 24/7 voor je klaar om jou te helpen.