HOLMER

Bietenrooiers

Holmer Maschinenbau GmbH is opgericht in 1969 door Alfons Holmer in het Beierse dorp Eggmühl. In 1974 heeft Holmer de eerste 6-rijige zelfrijdende bietenrooier gebouwd. Hij had nooit kunnen weten dat dit de basis zou zijn voor een zeer succesvolle onderneming die uitgegroeid is tot wereldmarktleider in bietenrooiers. In de loop der jaren heeft Holmer diverse machines gebouwd, maar naast de bietenrooiers zijn de Holmer Terra Variant systeemvoertuig en de Holmer Terra Felis zelfrijdende nareiniger en lader het bekendst.

Inmiddels behoort Holmer Maschinebau GmbH tot het Franse familiebedrijf Exel Industries. Zij bieden onder de naam Holmer een breed programma bietenrooiers aan. We zijn importeur van Holmer Maschinebau voor Nederland. Sinds de voering van Holmer bietenrooiers hebben wij voor Nederland en deels België een breed programma bietenrooiers van ongeëvenaarde kwaliteit en capaciteit met de laagste exploitatiekosten in de markt!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem contact op met onze vertegenwoordiger Govert Pegels.

Vind een HOLMER dealer Meer over HOLMER

Onze specialisten staan voor je klaar!

Wil je meer weten over ons dealernetwerk, onze merken, service of andere diensten? Onze agrarisch specialisten staan 24/7 voor je klaar om jou te helpen.