Imants

Ruim 130 ervaring

Al ruim 130 jaar ervaring in innovatieve en effectieve machinebouw voor optimale grondbewerking. De basis voor ons internationaal succesvolle bedrijf werd in 1885 gelegd door de toenmalige dorpssmid van Reusel Jos Imants. Nu is Imants een wereldspeler in machines voor mechanische grondbewerking en wordt er momenteel ruim 80% van de productie geëxporteerd, voornamelijk naar Europa, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland. De verkoopstaf en de ontwikkelingsafdeling van Imants zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten. Ze worden met moderne technieken ontworpen en in de fabriek in Reusel vervaardigd. Imants streeft er telkens weer naar machines te ontwikkelen die met zo min mogelijk arbeid en brandstof een maximale prestatie kunnen leveren. Daarnaast zijn kwaliteit en plezier in het werk belangrijk. Met dat streven heeft Imants internationale bekendheid verworven.

Meer informatie

Waarom kiezen voor Imants?

  • Innovatie
  • Plezier
  • Kwaliteit
  • Ervaring
  • Ergonomisch
  • Spitmachine
  • Sportveldonderhoud
  • Grondbewerking

Spitmachines

De Imants spitmachines zijn de perfecte keuze voor uw grondbewerking. Ze helpen u bij het behalen van arbeidsefficiëntie en een hoog saldo per hectare en dat u met plezier u grondbewerking kunt uitvoeren van zand, tot zware kleigrond. In het onderstaand overzicht vindt u de verschillende series.

Welke spitmachine past bij u ?!
Bij een spitmachine is het belangrijk dat u kijkt naar grondsoort, gewenste werkdiepte en hoeveel pk u trekker heeft. Mocht u zo niet kunnen vinden wat u zoekt of u wenst een spitmachine aan het werk te zien, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen samen met u kijken welke machine geschikt is voor uw grondsoort en gewenst eindresultaat. Ook als u twijfelt over uw grondsoort dan kunt u ons contacteren en bekijken we samen welke machine het gewenste eindresultaat geeft.

Naast de bekende Imants spitmachines maakt Imants ook nog andere grondbewerkingsmachines. De meeste bekende is op dit moment de Imants Culter 3.0. Deze voorzetwoeler of diepwoeler is verkrijgbaar in 2 frame maten.

Onze specialisten staan voor je klaar!

Wil je meer weten over ons dealernetwerk, onze merken, service of andere diensten? Onze agrarisch specialisten staan 24/7 voor je klaar om jou te helpen.