Kaweco

Al 50 jaar machines van waarde in het veld

Bij KAWECO bouwen we al 50 jaar machines die hun waarde bewijzen in het veld. We ontwikkelen en bouwen mesttanken, bemesters en silagewagens die door hun techniek mooi werk afleveren. Betrouwbaar en efficiënt, zodat de juiste actie kan worden uitgevoerd op het ideale tijdstip. In onze filosofie moet elke machine in de eerste plaats dienstbaar zijn aan het gebruik op het land. Daardoor levert een KAWECO meer waarde. Voor de bodem, voor de gewassen en voor de ondernemer van vandaag en voor toekomstige generaties. De machines van KAWECO worden in nauwe afstemming met de gebruikers ontwikkeld en vervolgens volgens de strengste kwaliteitseisen gebouwd door Reesink Production in Hengelo (Gld). De verkoop van KAWECO geschiedt via een netwerk van gespecialiseerde dealers in binnen- en buitenland. Deze dealers leveren de vereiste service en zorgen voor de onderdelenvoorziening, zodat de eindgebruiker elk seizoen op z’n KAWECO kan rekenen.

Kaweco biedt ook shovels

Het merk Kaweco biedt een compleet productprogramma met shovels in de gewichtsklasse van 2 tot en met 3,8 ton. De shovels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen geschikt voor de agrarische sector, infra en het landschappelijk onderhoud. KAWECO shovels: meer waarde voor uw bedrijf. Verlicht uw dagelijkse werkzaamheden en werk sneller en efficiënter door middel van een betrouwbare shovel.

Meer informatie

Onze specialisten staan voor je klaar!

Wil je meer weten over ons dealernetwerk, onze merken, service of andere diensten? Onze agrarisch specialisten staan 24/7 voor je klaar om jou te helpen.