NUCROP MACHINE VOOR ELEKTRISCHE LOOFDODING

NUCROP elektrische loofdoding is de nieuwe methode voor loofdoding in aardappelen. Kamps de Wild is exclusief importeur. Lees verder. 

GAMECHANGER LOOFDODING AARDAPPELEN

NUCROP is de nieuwe manier van loofdoding waarbij gebruik wordt gemaakt van een geleidende vloeistof (VOLT.FUEL) en elektrische stroom (Volt.apply). Na behandeling zet de loofdoding vrijwel onmiddellijk in. Het is gewasveilig én duurzaam. Die combinatie van voordelen maakt NUCROP tot een echte gamechanger.

Ervaringen 2022 in consumptie en pootgoed
Praktijkervaringen in 2022 laten zien dat in consumptie aardappelen 1 toepassing met NUCROP voldoende is. Door de strenge NAK eisen in de pootgoedteelt (100% loofdoding) is na 1 toepassing met NUCROP een nabehandeling nodig om het laatste groen te doden.

NUCROP elektrische loofdoding

Elektrische loofdoding in één werkgang. Zo werkt het. Zie ook de animatie hieronder

Vloeistoftank met spuitboom
Voorop de tractor zit de vloeistoftank gevuld met water en met geleidingsvloeistof Volt.fuel, De spuitboom voorop zorgt dat de vloeistof fijn wordt verneveld voor een optimale bladbedekking.

Tractor
De tractor levert mechanische energie die in de Volt.apply wordt omgezet in elektrische energie.

Volt.cube
De Volt.cube is het technische hart van de machine. Mechanische energie wordt in de Volt.cube omgezet in elektrische energie en vervolgens verdeeld over de applicators.

Applicators
Onder de beschermende kappen wordt, via metalen strips die over het loof worden gesleept, de elektrische stroom toegediend. Zo wordt elke plant goed geraakt.

NUCROP beschikbaar voor loonbedrijven
Met de aanschaf van de NUCROP machine kunnen met name loonbedrijven een belangrijke voorsprong opbouwen. In 2022 zijn er exclusief voor Nederland vier machines beschikbaar.

Meer informatie
We hebben een uitgebreide whitepaper gemaakt over NUCROP. Met alle informatie. Deze kunt u hier gratis downloaden.

Neem ook gerust contact op met Erwin Tessers. Telefonisch of via WhatsApp: +31 (0)6 82 66 49 89; via e-mail: erwin.tessers@kampsdewild.nl

Naar de NUCROP whitepaper

NUCROP, elektrische loofdoding in één werkgang.

Onze specialisten staan voor je klaar!

Wil je meer weten over ons dealernetwerk, onze merken, service of andere diensten? Onze agrarisch specialisten staan 24/7 voor je klaar om jou te helpen.