Trimble

Hoogwaardige oplossingen voor GPS-besturing en precisielandbouw

Trimble ontwikkelt en produceert in “eigen huis” hoogwaardige oplossingen voor GPS-besturing en precisielandbouw. Bekende voorbeelden hiervan zijn de FMX, CFX – 750 en TMX – 2050 displays. De systemen en technologie van Trimble zorgen er voor dat agrariërs de efficiëntie, productiviteit en opbrengsten van hun bedrijf naar een hoger niveau brengen. Belangrijke voordelen zijn het optimaal gebruiken van je perceel door GPS besturing, het reduceren van gebruik van kunstmest en gewasbeschermingsmiddelen om zo een duurzamere productie te realiseren. Tegenwoordig is het productportfolio van Trimble flink uitgebreid met onder andere software om optimaal toe te passen.

Meer informatie

Merkonafhankelijkheid ten top

Trimble producten zijn merkonafhankelijk en daarom toepasbaar op vele merken en typen machines, oud of nieuw. De oplossingen van Trimble worden wereldwijd op vele bedrijven, in vele teelten met groot succes toegepast. Trimble is al sinds het einde van de vorige eeuw actief in de landbouw en heeft door het brede modulaire productenpakket altijd een systeem dat past bij uw wensen en uw bedrijf.

Onze specialisten staan voor je klaar!

Wil je meer weten over ons dealernetwerk, onze merken, service of andere diensten? Onze agrarisch specialisten staan 24/7 voor je klaar om jou te helpen.