500e AMAZONE UX getrokken veldspuit geleverd

maart 10, 2020

Een mooi jubileum bij AMAZONE!

Voor het seizoen 2019 werd in Nederland de 500e UX getrokken veldspuit geleverd! Deze bijzondere mijpaal hebben we gevierd door de gelukkige klant uit te nodigen voor een fabrieksbezoek aan AMAZONE, inclusief overnachting in Osnabrück.

De UX getrokken veldspuit van AMAZONE staat bekend om zijn lage eigen gewicht en laag zwaartepunt met daardoor een stabiele wegligging en stabiel gedrag in het veld. Voor deze nieuwe serie zijn er een aantal features geoptimaliseerd, waardoor de gebruiksvriendelijkheid én het comfort bijzonder sterk zijn toegenomen. Zo zorgt het nieuwe Comfort-pakket voor een automatische vulstop, die de gebruiker aan de buitenzijde van de machine kan instellen en activeren. De functie ‘automatisch reinigen’ zorgt voor gemak, omdat de gebruiker keuze heeft uit een 4-tal reinigingsprogramma’s. Hierdoor kiest hij altijd voor het meest passende programma: van snel & effectief tot zeer intensief.

Om de gebruiker verder te ontzorgen en emissie te beperken is er een compleet nieuwe vulmengbak vervaardigd door AMAZONE. Deze zorgt ervoor dat er een maximale capaciteit van afzuigen en daarmee vullen ontstaat. De 200 l/min capaciteit maakt het mogelijk dat de beschermingsmiddelen optimaal opgenomen worden door de aanwezige vloeistof en dat de machine binnen mum van tijd gevuld is.

De UX Super-serie is te verkrijgen in een range van 4200 liter tot en met 6200 liter en de 12.000 liter variant met het tandemonderstel. De serie is te voorzien van een boombreedte van 21 meter tot en met 40 meter.

Meer weten over de getrokken veldspuiten van AMAZONE?
Neem dan contact op met Marc Slootman, Business Sales Manager AMAZONE / SCHMOTZER
E-mail: m.slootman@kampsdewild.nl
Telefoon: +31 (0)316 369 131