Bos Mechanisatie officieel ondergebracht onder Kamps de Wild Holding

oktober 23, 2020

Met veel plezier kunnen we bevestigen dat Bos Mechanisatie nu officieel onder de Kamps de Wild Holding is ondergebracht. De intentieverklaring werd door beide partijen al in februari ondertekend. Deze week werd deze stap voor de vestigingen in Easterein en Harich definitief. Mede door de COVID-19 uitbraak in maart heeft het traject aanzienlijke vertraging opgelopen.

Met 10 dealervestigingen (waarin Kamps de Wild Holding van 25% tot 100% participeert) in Aalten, Beilen, Broekland, Easterein, Harich, Nijkerk, Lemele, Tijnje, Veghel en Valkenburg neemt Kamps de Wild inmiddels een belangrijke positie in het Nederlandse landbouwmechanisatie landschap in. Anne Bakker, eigenaar van Bos Mechanisatie en Dick Melessen, directeur van Kamps de Wild Holding zijn blij met de transactie, die past in het streven van Kamps de Wild om dichter bij de eindgebruiker te staan.

Dick Melessen: “Door de toevoeging van Bos Mechanisatie versterken we onze positie in Friesland, een zeer belangrijke provincie voor de moderne landbouw. Met drie dealer vestigingen bedienen we vanaf nu het grootste gedeelte van één van de belangrijkste veehouderijgebieden van Nederland. Bos Mechanisatie heeft al meer dan 50 jaar een uitstekende naam als mechanisatiepartner voor agrariërs en loonwerkers. Wij zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.”

Anne Bakker: “Voor ons staat de klant altijd voorop. Dit was altijd al zo en dit wordt alleen maar beter met de stap die we nu hebben genomen. We brengen de kwaliteiten van onze bedrijven samen”