FARMING BY SATELLITE lanceert ideeën wedstrijd – met ondersteuning van CLAAS

april 20, 2020

De 2020-editie van Farming by Satellite is gelanceerd door het European GNSS Agency (GSA), het agentschap van de Europese Unie (EU) dat de Europese satellietnavigatiesystemen, EGNOS en Galileo, beheert.

De Farming by Satellite-prijs is bedoeld om jonge professionals, boeren en studenten in Europa aan te moedigen nieuwe, duurzame en milieuvriendelijke oplossingen te creëren met Copernicus, EGNOS en Galileo. De 2020-editie van de Farming by Satellite-prijs omvat de Speciale Afrika- prijs, die jonge Afrikanen wil aanmoedigen om satelliet gebaseerde oplossingen te ontwikkelen die kunnen voorzien in de specifieke behoeften en middelen van gemeenschappen en landen in Afrika.

Lees hier het hele persbericht (in het Engels) >

 

 

 

 

 

 

Deelnemers kunnen meedoen als individu of als team en worden uitgenodigd om zich online te registreren tussen 16 maart 2020 en 15 juni 2020, waarbij de topteams worden geselecteerd als finalisten om de finale in te gaan. Het totale prijzengeld van € 10.000 wordt verdeeld onder de vier beste deelnemers van de Farming by Satellite-prijs.

De 2020-editie van de Farming by Satellite-prijs wordt ondersteund door industriële partner CLAAS, één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van landbouwmachines. Alle details over de wedstrijd zijn beschikbaar op www.farmingbysatellite.eu