AMAZONE ontvangt het iF Design Award 2019 voor de AmaTron 4

maart 11, 2019

Nog een design-succes voor AMAZONE: de AMAZONE ISOBUS-terminal AmaTron 4 is bekroond met de felbegeerde iF Design Award 2019. In de toelichting werden de intuïtieve bediening en de unieke behuizing van de terminal in tabletstijl benadrukt als een voorbeeldig industrieel ontwerp.

De jury kon de nieuwe interface testen en de opgedane indrukken in de beoordeling op ergonomisch niveau meenemen. De terminal is een complete eigen ontwikkeling van AMAZONE. Het ontwerpteam van AMAZONE is verantwoordelijk voor het esthetische uiterlijk en gebruiksgemak van de AmaTron 4, die zowel de hardware als het concept voor de interface, dus het bedieningspaneel, heeft ontworpen.

De AmaTron 4-terminal biedt eenvoudige en snelle navigatie in tabletstijl. Dankzij het 8-inch grote, multi-touch kleurendisplay met weinig reflectie, is comfortabel werken tijdens het rijden met complexe machines en machinecombinaties een vanzelfsprekendheid. Schakelen tussen verschillende applicaties is zeer intuïtief gemaakt met behulp van de app-carrousel. U kunt snel en gemakkelijk door het swipen met een vinger door het duidelijk gestructureerde bedieningsmenu navigeren.

De iF Design Award is een van de meest internationaal bekende designprijzen en onderscheidt elk jaar uitstekende, innovatieve, ergonomische en natuurlijk esthetische producten uit alle delen van de wereld.

Wil je meer weten over de AmaTron 4? Klik hier voor meer informatie of vraag uw dichtstbijzijnde AMAZONE dealer.

De AMAZONE ISOBUS-terminal AmaTron 4 is prijswinnaar van het iF Design Award 2019.

Schakelen tussen de verschillende applicaties is heel eenvoudig met de hulp van de app-carrousel door te swipen.