Kamps de Wild gaat nieuw bouwen

juli 10, 2018

We geven een vervolg aan onze lange historie!

Het kenmerkende pand aan de A12 op de Edisonstraat nummer 10 gaat dit jaar tegen de vlakte. Kamps de Wild gaat nieuw bouwen! Na de oprichting in Arnhem is het bedrijf in 1923 verhuisd naar Velp om zich in ’75 te vestigen op de huidige locatie in Zevenaar.

Het huidige kantoorpand van 2.000 m2 wordt compleet vervangen door nieuwbouw. De 4.000 m2 erachter bestaande uit magazijn en werkplaats wordt gemoderniseerd in de stijl van de nieuwbouw. Bij het ontwerp van het nieuwe pand is rekening gehouden met de afrit van de snelweg A12. In de toekomst zal het bedrijf benaderd worden vanaf de andere zijde.

De functie van de showroom gaat met de tijd van de importeur mee. De showroom zal niet ingericht worden om het volledige programma tentoon te stellen maar worden benut als CLAAS, AMAZONE en KAWECO experience centre. Dit in combinatie met fabrieksbezoeken bij CLAAS in Harsewinkel, AMAZONE in Hasbergen-Gaste en KAWECO in Hengelo Gld. en de machines die zich bij een lokale dealer bevinden zal voor de potentiële klant een perfect beeld kunnen geven van het product programma.

Ook de functie van de werkplaats zal meebewegen met de ontwikkelingen als importeur. De nieuwe werkplaats zal ingericht worden op het geven van praktijktrainingen aan dealers en eindgebruikers.

Augustus 2018 zal begonnen worden met de sloop zodat het pand in Q2 2019 groots geopend kan worden.

Bekijk hieronder de nieuwbouw tekeningen.