Over Kamps de Wild

Ruim 100 jaar kennis en ervaring in de agrarische sector

Kamps de Wild: een gevestigde naam in de agrarische sector sinds 1919.

Kamps de Wild levert al sinds 1919 kwalitatief hoogwaardige landbouwvoertuigen voor boeren, loonwerkers en andere ondernemers in de agrarische sector.

Wij zijn exclusief distributeur én dealer in Nederland van de toonaangevende merken CLAAS, AMAZONE, Schmotzer, BERGMANN en Nucrop. Samen met onze trouwe dealers bieden we een compleet aanbod aan bekende landbouwmerken.

We zijn een moderne distributeur, die specialisme combineert met lokale aanwezigheid en daarmee maximale ondersteuning biedt aan onze dealers en eindgebruikers. Behalve dat wij zelf vier dealervestigingen in bezit hebben, participeren we actief bij enkele van onze grote dealers. Met deze betrokken strategie kunnen wij maximale service voor ondernemers in de agrarische sector garanderen.

“Met onze betrokken strategie kunnen wij maximale service voor ondernemers in de agrarische sector garanderen.”

Maak kennis met onze mensen.

Binnen Kamps de Wild werkt een team van gemotiveerde mensen dag in dag uit om onze dealers en eindklanten te ondersteunen op het gebied van verkoop, marketing, service en onderdelenvoorziening.

Vanuit onze vestiging in Zevenaar werken 40 personen in zes verschillende disciplines: verkoop, onderdelendistributie, marketing, service/support, logistiek en administratie. Onze mensen hebben vrijwel allemaal een agrarische achtergrond en kennen de praktijk als hun broekzak.

Wil je graag bij ons werken?

Het grootste portfolio
A-merk landbouwmachines

Een gespecialiseerde servicedesk, met
24/7 storingsdienst voor acute
situaties

Een uitgebalanceerd
onderdelenmagazijn

Wij zijn onderdeel van Royal Reesink.

Kamps de Wild BV is een dochteronderneming van Royal Reesink. Royal Reesink is marktleider als internationale distributeur en serviceverlener op het gebied van hoogwaardige machines, componenten en diensten voor landbouw, landschapsonderhoud, intern transport, magazijninrichting en grond-, weg- en waterbouw.

Royal Reesink werkt nauw samen met A-merk fabrikanten aan schonere, slimmere en efficiëntere apparatuur en systemen. Al meer dan negen generaties zijn wij de partner voor onze leveranciers en klanten. Hoewel het een Nederlands bedrijf is met een sterke basis in Nederland, heeft Royal Reesink een sterke internationale aanwezigheid.

Onze specialisten staan voor je klaar!

Wil je meer weten over ons dealernetwerk, onze merken, service of andere diensten? Onze agrarisch specialisten staan 24/7 voor je klaar om jou te helpen.