DE PRECISIE VAN MORGEN

Ervaar het vandaag

Graag presenteren we je een aantal innovatieve AMAZONE machines met de nieuwste precisietechnologie voor grondbewerking, zaaien, bemesting en gewasbescherming.

Meer precisie betekend dat er minder meststoffen, pesticiden en zaden nodig zijn. Hiermee bespaar je niet alleen het milieu, ook wordt je als bestuurder aanzienlijk ontlast en benut je het opbrengstpotentieel zo maximaal mogelijk.

Ontdek in de brochure welke nieuwe mogelijkheden onze machines én digitale ontwikkelingen kunnen bieden in het kader van precisielandbouw.


UF, dé compacte gedragen veldspuit

De compacte gedragen veldspuit UF, met tankinhoud van 900 tot 2.000 liter, kenmerkt zich door zijn sterke, robuuste constructie en toch lichtgewicht ontwerp. Met keuze uit Q-Plus-, Super-S1- of Super-S2-spuitbomen en in spuitboombreedtes van 12 tot 30 m, is de UF een machine die geschikt is voor een groot aantal landbouwbedrijven.


Precea, dé precisiezaaimachine

Tijdens de Agritechnica presenteerde AMAZONE de nieuwe Precea precisiezaaimachine met overdrukverenkeling. De Precea 3000 en de telescopisch uitschuifbare Precea 4500-2. Een ander hoogtepunt van het AMAZONE-aanbod is de Precea 3000-A opbouw precisiezaaimachine in combinatie met een rotorkopeg met QuickLink-snelkoppelsysteem.


Aanbouw wentelploeg Teres 300

Een nieuwe klasse op het gebied van gedragen ploegen – hogere snelheid met minimale slijtage.
Met de aanbouw wentelploeg Teres 300 biedt AMAZONE een nieuwe aanbouwploeg met 4, 5 en 6 scharen op de markt voor tractoren met een vermogen tot 300 pk. De Teres 300 V met hydraulische werkbreedteverstelling en VS met hydraulische werkbreedteverstelling en hydraulische steenbeveiliging zijn standaard voorzien van variabele werkbreedteverstelling.


Cataya maakt indrukt op gebied van precisie en comfort!

Gecombineerd met de KE rotorkopeg (tot 180 PK), de KX/KG rotorcultivator (tot 300 PK) of de compacte schijveneg CombiDisc is dit de perfecte combinatie voor het zaaien van geploegde of mulch percelen.

Verkrijgbaar in werkbreedtes van 3 of 4 meter, tankinhoud van 650 liter tot 1.730 liter en uit te voeren met RoTeC- of TwinTeC-scharen.


Catros compact schijveneggen

De Catros, Catros+, Catros-2 en Catros-2TS compact schijveneggen zijn buitengewoon goed geschikt voor intensief vermengende grondbewerking. Omdat deze machine in de werkbreedten van 2,5 tot 12 m bijzonder licht trekt, zijn zeer hoge snelheden met grote capaciteit mogelijk.


ISOBUS-Terminal AmaTron 4

Waarom zou u een terminal niet zo intuïtief bedienen als een tablet of smartphone? Met dit in gedachten heeft AMAZONE de gebruiksvriendelijke AmaTron 4 software ontwikkeld en biedt daarmee een merkbaar soepelere workflow, niet alleen vanwege de geavanceerde bediening van de machine, maar ook in het opdrachtenbeheer.


Aanbouwstrooier ZA-V

De aanbouwstrooier ZA-V is leverbaar met trechterinhouden van 1.400 tot 4.200 liter en overtuigt door zijn hoge werksnelheden tot 30 km/u. Dankzij zijn doorvoercapaciteit van 390 kg/min en zijn werkbreedte tot 36 meter worden bijzonder hoge capaciteiten op het veld behaald.

Met ISOBUS-communicatie, weegtechniek, hydraulisch of elektrische kantstrooi-inrichting Limiter V of V+ en vele andere opties behoort de ZA-V tot de modernste kunstmeststrooiers in zijn klasse.