Veghel

Home » Vestigingen » Veghel

Onze vestiging in Veghel is gevestigd aan de Corridor 9, 5466 RB te Veghel.

Kamps de Wild Veghel is full-line dealer van o.a. CLAAS, KAWECO en AMAZONE en heeft een breed aanbod van machines voor diverse doeleinden in de landbouwsector. Zowel voor nieuwe als gebruikte machines bent u bij ons aan het juiste adres.

We verkopen, verhuren en repareren landbouwmachines. Om u op al deze vlakken goed van dienst te kunnen zijn, hebben we een enthousiaste club geschoolde vakmensen. Zij hebben de beschikking over een ruime en goed ingerichte werkplaats. Dit is de perfecte combinatie voor de kwaliteit, die we u willen bieden!

Ook onderweg kunnen wij u vakkundig van dienst zijn. Met onze 24-uurs bereikbaarheidsservice kunt u op ons rekenen! De monteurs van Kamps de Wild komen indien nodig naar u toe. Onze slim ingerichte servicebussen staan tot hun beschikking. Daarmee hebben zij uw machine snel weer werkend.

Kamps de Wild Veghel is een flexibel bedrijf. Wij bedienen de zakelijke en de particuliere klant. Spreken de woorden service en kwaliteit u aan, dan zijn wij de geschikte partner voor u!

Bekijk in het menu de merken die we voeren en ontdek meer. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Tel: +31 (0)413 211733
Email: info@kampsdewild.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag (alleen in het seizoen, van 12 april tot 15 oktober) van  08.00 – 12.00 uur

In geval van calamiteiten:
U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereiken. Hiervoor belt u met ons reguliere telefoonnummer (0413-211733). U krijgt dan een medewerker aan de lijn, die indien nodig een monteur naar u kan sturen of voor u de onderdelen kan regelen.