Acties

Actie: WIN een CLAAS BBQ Barrel!

In samenwerking met Kamps de Wild organiseert TotalEnergies de CLAAS smeermiddelenactie. In de maanden april tot en met september verloten we iedere maand maar liefst zes unieke CLAAS BBQ Barrels.


0,0% financieringsactie op de CLAAS AQUA NON STOP COMFORT

De enige volautomatische messenslijper, nu ook verkrijgbaar met 0,0% financiering.

Hybride gewasverzorging met AMAZONE en Schmotzer

Hybride gewasverzorging is het combineren van hedendaagse technieken uit de conventionele- en biologische akkerbouw. Ofwel de mechanische schoffel combineren met gewasbeschermingsmiddelen door middel van een rijenbespuiting.

Schmotzer Select – uienschoffel

Schoffelen met de Schmotzer uienschoffel doe je al vanaf €6.500,-. Onze uienschoffels zijn op diverse manieren samen te stellen. Welke schoffel sluit aan op jouw bedrijf? Bekijk onze specificaties voor de uienschoffel.

Onderdeel van de maand

Elke maand hebben wij een ander onderdeel van de maand. Benieuwd wat het onderdeel van deze maand is?

CLAAS MAXI CARE

Verhoog de operationele betrouwbaarheid, minimaliseer het risico op reparatie en uitval en reken met voorspelbare kosten. Exclusief gebruik van OEM onderdelen door een geschoolde CLAAS specialist.

WIE is hier een BAAS?

U bent de baas op uw grond, in uw stal, op uw bedrijf. Als eindbaas maakt u gebruik van een trekker die aansluit op uw ambities, uitdagingen en die onder alle omstandigheden, de baas is.