Acties

Hogere hoogtes, lagere lasten.

Profiteer nu van een scherpe rente actie op CLAAS TORION 738 T overjarige voorraadmodellen. 60 maanden tegen 1.99% rente – slechts €1.299,- per maand bij aanbetaling van 30%. De actie loopt tot 1 april 2024, zolang de voorraad strekt.

Op het ritme van de natuur

Gewassen groeien niet altijd gelijkmatig en ook niet volgens een kalender. Maar op het ritme van de natuur. Soms is het te warm, soms is het te nat. Hoe je daar mee omgaat, bepaalt uiteindelijk de opbrengst. Bij AMAZONE begrijpen we dat, onze veldspuiten zijn zo ontwikkeld dat ze meegaan op het ritme van de natuur, want elke plant heeft de juiste bescherming nodig.

Win één van deze vijf CLAAS koelkasten


Neem je over de periode van 22-01-24 tot 30-09-24 meer dan €2.000,- aan onderdelen af via de CLAAS Parts Shop, dan doe je automatisch mee aan de actie.
Ga naar CLAAS connect en log in met je CLAAS-ID. Via de Parts Shop kun je rechtstreeks bij je CLAAS dealer onderdelen bestellen.

Let op: bestellingen per mail of telefoon tellen niet mee.

De CLAAS JAGUAR 800 voor gras professionals

De JAGUAR 800 is nu binnen handbereik. Inclusief de CLAAS PICK UP voor een actieprijs vanaf €285.000,-.

AMAZONE Agritechnica noviteiten

AMAZONE heeft in september nieuwe innovaties gepresenteerd aan de internationale pers. Op de Agritechnica zie je ze, hier lees je ze alvast.

Schmotzer Select – uienschoffel

Schoffelen met de Schmotzer uienschoffel doe je al vanaf €6.500,-. Onze uienschoffels zijn op diverse manieren samen te stellen. Welke schoffel sluit aan op jouw bedrijf? Bekijk onze specificaties voor de uienschoffel.

Onderdeel van de maand

Elke maand hebben wij een ander onderdeel van de maand. Benieuwd wat het onderdeel van deze maand is?

CLAAS MAXI CARE

Verhoog de operationele betrouwbaarheid, minimaliseer het risico op reparatie en uitval en reken met voorspelbare kosten. Exclusief gebruik van originele onderdelen door een geschoolde CLAAS specialist.