De beste onderdelen voor jouw machine

Heeft jouw machine versleten onderdelen of schade? Kamps de Wild staat voor je klaar. Wij werken samen met een grote groep deskundige dealers verspreid over het hele land.

Ons dealernetwerk beschikt over een ruime onderdelenvoorraad. Kamps de Wild Veghel en Valkenburg, beschikken over een 24/7 service. De landbouwmachine die je bij ons hebt afgenomen, kan bij een defect, dankzij de 24/7 service, snel weer aan het werk.

CLAAS ORIGINAL

Kamps de Wild is distributeur én met haar eigen vestigingen exclusief dealer in Nederland van het Duitse merk CLAAS. Door het gebruik van originele CLAAS onderdelen garanderen wij de hoogst mogelijke betrouwbaarheid. Originele onderdelen passen altijd en zijn vervaardigd volgens de hoogste normen. Daarnaast worden ze onderworpen aan constante kwaliteitscontroles.

Alleen door onze CLAAS vakspecialisten wordt er aan CLAAS machines gewerkt.

Originele CLAAS onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Vervaardigd volgens CLAAS specificaties en bewezen CLAAS knowhow. Elk afzonderlijk onderdeel is optimaal afgestemd op het totale systeem van de machine.

CLAAS PREMIUM LINE:

Deze onderdelen zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruikers die bewust kiezen voor extra slijtvaste onderdelen.

CLAAS SILVER LINE:

Dit programma is er als alternatief voor machines met lagere campagneprestaties. Deze onderdelen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen van CLAAS met behoud van dezelfde garantievoorwaarden.

CLAAS REMAN LINE:

REMAN betekent Remanufactured (recycled). Door onderdelen te reviseren en weer fabrieksnieuw te maken, kunnen we ook een volwaardig product aanbieden die voldoet aan de strenge kwaliteitseisen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van originele CLAAS onderdelen?

  • Uitsluitend gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen
  • De lange levensduur voorkomt dat jouw machine voortijdig uitvalt
  • De machine is meer waardevast en betrouwbaar qua inzet.
  • Fabrieksgarantie kan dankzij MAXI CARE worden verlengd tot wel 8 jaar.*

*voorwaarden MAXI CARE van toepassing.

Merchandise CLAAS

Ben je helemaal gek van het merk CLAAS? Neem dan eens een kijkje in de webshop CLAAS Collection. Hier kun je terecht voor CLAAS kleding, posters, speelgoed, miniaturen, geschenkartikelen en nog veel meer.

AMAZONE ORIGINAL

Kamps de Wild is al ruim 30 jaar exclusief salespartner voor AMAZONE in Nederland. Om het beste resultaat uit jouw AMAZONE machine te halen, is het belangrijk om het juiste onderhoud te plegen. Uiteraard wordt jouw AMAZONE machine uitsluitend voorzien van de hoogwaardige, originele AMAZONE onderdelen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van originele AMAZONE onderdelen?

  • Lage gebruikskosten per draaiuur of HA
  • Gelijke belasting van de aandrijflijn (door een eenparige slijtage)
  • Juiste passing
  • Slijtvast
  • Betrouwbare A-kwaliteit tegen scherpe prijs

Merchandise AMAZONE

Ben je fan van AMAZONE? Neem dan een kijkje op de uitgebreide AMAZONE fanpagina! In de officiële fanshop van AMAZONE vind je kleding, boeken, miniaturen en leuke geschenkartikelen.