"Bergmann, die Spezialisten" van opraapwagens en mestverspreiders

125 jaar kwaliteit 'Made in Goldenstedt'

Als toonaangevende fabrikant van mest- en universele strooiers, opraap- en overlaadwagens biedt het Duitse merk BERGMANN een breed productassortiment van de modernste landbouwtechniek. Met de series ROYAL, REPEX, CAREX en SHUTTLE produceert BERGMANN hoogwaardige opraapwagens van 26,8 tot 51m³.

Ludwig Bergmann GmbH is al meer dan 125 jaar succesvol actief op het gebied van landbouwmachines en voertuigbouw. En behoort tot de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van klantspecifieke systeemtechniek voor professionele landbouwbedrijven en loonwerkers. De combinatie van jarenlange ervaring en moderne, innovatieve technologie is één van de grootste sterke punten van het bedrijf.

Met zijn breed assortiment van mestverspreiders, universele strooiers, opraapwagens, wagens voor het vervoer van kaf, verwisselbare systemen, overlaadwagens, bietenreinigingswagens, laadbakken voor zelfrijdende machines, biedt het bedrijf economische en praktische oplossingen.

Vind hier je dealer Bekijk hier de algemene brochure

"Bergmann, die Spezialisten" - toonaangevend op gebied van mestverspreiders en opraapwagens

  • Opraapwagens
  • Meststrooiers
  • Overlaadwagens
  • Silagewagens
  • Wisselsystemen
  • Speciaalbouw

Onze specialisten staan voor je klaar!

Wil je meer weten over ons dealernetwerk, onze merken, service of andere diensten? Onze agrarisch specialisten staan 24/7 voor je klaar om jou te helpen.