Actie: WIN een CLAAS BBQ Barrel!

CLAAS smeermiddelenactie 2023

In samenwerking met Kamps de Wild organiseert TotalEnergies de CLAAS smeermiddelenactie. In de maanden april tot en met september verloten we iedere maand maar liefst zes unieke CLAAS BBQ Barrels. Hoe maak je kans?

  • Bij afname van minimaal 60l/kg CLAAS smeerolie en/of vetpatronen bij je CLAAS dealer in één order gedurende de actieperiode
  • Actieperiode loopt van 15 maart 2023 t/m 30 september 2023
  • Upload je factuur hieronder

Vul het formulier in en maak kans

Vul je gegevens in en upload je factuur, deze gegevens moeten voldoen aan de actievoorwaarden. Zorg dat je al je gegevens kloppen, dan kunnen we contact met je opnemen als je een van de winnaars bent.

De CLAAS smeermiddelen moeten worden afgenomen bij een van onze CLAAS dealers, alle deelnemende dealers vind je hier. Bekijk ook de aanvullende actievoorwaarden.

TotalEnergiesprivacyverklaring en disclaimer // Kamps de Wild algemene voorwaarden en privacybeleid

Bij deelname aan de actie zal Kamps de Wild B.V. (contact)gegevens van deelnemers gebruiken om deel te nemen aan de loting en, indien van toepassing, contact op te nemen met winnaars van de actie voor het versturen van de CLAAS BBQ Barrel. Voor verdere informatie over hoe Kamps de Wild omgaat met persoonsgegevens van deelnemers, verwijzen wij naar onze Privacyverklaring.