Agritechnica highlights te zien op Eindejaarsshow van Kamps de Wild Zevenaar

Zevenaar, vanaf donderdag 14 december opent importeur Kamps de Wild in Zevenaar voor drie dagen haar deuren voor klanten, dealers en liefhebbers. Dit doet het bedrijf ter gelegenheid van een aantal mijlpalen. Zo viert Kamps de Wild haar 105 jarig bestaan, zijn ze al 55 jaar partner van AMAZONE en trappen ze hun 50-jarig jubileum af als exclusief importeur voor CLAAS.

Tijdens de showdagen toont de importeur van o.a. CLAAS, AMAZONE, Schmotzer en BERGMANN haar bezoekers – naast de mooiste machines – ook een kijkje achter de schermen. De afdeling Service gaat bezoekers uitleggen wat de toegevoegde waarden van My AMAZONE for farmer en CLAAS Connect zijn en hoe die tools goed ingezet worden voor optimale machinewerking. De afdeling Parts geeft vanuit een speciale CLAAS ID Buzz verdere toelichting over CLAAS Connect. En natuurlijk mag de verkoop van merchandise niet ontbreken.

Eyecatchers van de Agritechnica 2023
Qua machines is Kamps de Wild er trots op om haar bezoekers de mooiste eyecatchers van de Agritechnica 2023 te kunnen laten zien. Sommige machines komen zelfs rechtstreeks vanaf de Agritechnica 2023, waar ze als primeur zijn gepresenteerd.
Zo zijn er vanuit CLAAS de volgende machines te bewonderen: de indrukwekkende CLAAS XERION 12.650 TERRA TRAC, de speciale 50 jaar editie van CLAAS JAGUAR 970 met Orbis 900, de nieuwste CLAAS EVION 430 Classic en de onlangs gepresenteerde compact tractoren ELIOS en AXOS.
AMAZONE presenteert o.a. de nieuwste Pantera 7004, de Centaya 3000-C Super, Teres 300 4+0 V en de Precea 6000 2FCC. Daarnaast toont Schmotzer de Venterra KPP-L-SC 8×75 en de VR2 lineair verschuifframe en BERGMANN de Repex 340 S en TSW 2140 E met TIM. Ook NUCROP zal te zien zijn in onze showroom.

Nieuwe merken vanaf 1 januari 2024
Nieuwe merken, die Kamps de Wild vanaf 1 januari 2024 gaat distribueren zijn HOLMER en Startec. Kamps de Wid is er trots op dat ze tijdens de show de enorme HOLMER TerraDos 5 kunnen laten zien. Een mooie eerste kennismaking voor de bezoekers.

Leuke activiteiten voor de kleinste bezoekers
Naast alle indrukwekkende machines is er voor de kleinste bezoekers ook genoeg te beleven met een traptractoren parcours, kleurplaten wedstrijd en Farming Simulator. Op zaterdag is er zelfs een schmink artiest om de mooiste creaties te schilderen.

Er is genoeg te zien en te beleven en Kamps de Wild geeft bezoekers een leerzaam inzicht in het bedrijf en haar services. Dit alles uiteraard onder het genot van een drankje en een hapje.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de showdagen:

  • Donderdag 14 december van 10:00 tot 17:00 uur
  • Vrijdag 15 december van 10:00 tot 22:00 uur
  • Zaterdag 16 december 10:00 tot 17:00

Meer informatie vind je op: www.kampsdewild.nl/eindejaarsshow

Ben je erbij? Laat het ons dan weten via: www.kampsdewild.nl/eindejaarsshow#ikbenerbij
Na je aanmelding ligt er bij de CLAAS merchandise stand een attentie voor je klaar.