AMAZONE nodigt u uit voor AMATECHNICA op 23 mei 2024

Het is weer zover: Op 23 mei 2024 vindt de grote Amazone huisbeurs Amatechnica in de vestiging Hasbergen-Gaste plaats. De voorbereidingen zijn in volle gang. Amazone zal zijn veelzijdige expertise op het gebied van landbouw- en machines voor professioneel terrein onderhoud.op een vakbeurs en op het veld laten zien.

De Amatechnica is inmiddels een vast evenement van Amazone geworden. Agrariërs,s, loonbedrijven en verkooppartners komen er samen om de nieuwste technische ontwikkelingen te ervaren en innovatieve ideeën uit te wisselen. De hoofdpunten op het programma van dit jaar zijn wederom ringvoorstellingen en aansluitend demonstraties op het veld. In het Active-Center kunnen bezoekers de “Walk of Innovation” lopen. Hier presenteert het bedrijf baanbrekende technologieën en slimme oplossingen voor een precieze en duurzame landbouw. Technische adviseurs en externe partners van Amazone zullen beschikbaar zijn voor een persoonlijke uitwisseling op het tentoonstellingsterrein.

Een hoogtepunt is de veiling van jonge demonstratie- en showmachines van Amazone door het gerenommeerde veilinghuis Euro Auctions om 13.30 uur. De veiling staat open voor alle geïnteresseerden en is een kans om een hoogwaardige machine tegen een aantrekkelijke prijs in de bijzondere sfeer van een internationale landbouwmachineveiling aan te schaffen. Deelname vereist voorafgaande gratis registratie op https://euroauctions.com/en/register of voor late beslissers is ook registratie ter plaatse mogelijk.

Rondleidingen door de productielocatie in Gaste bieden een kijkje achter de schermen van de moderne productie. Een gratis pendelbus brengt bezoekers ook naar het centrum voor reserveonderdelen en gebruikte machines op de locatie in Leeden. Een andere stop is bij de nieuwe proefboerderij Wambergen georganiseerd. Hier hebt u de mogelijkheid om de huidige proeven in de akkerbouw en het historische Amazone museum te bezoeken. Een boeiend kaderprogramma completeert het evenement.