Amazone veilt zaaimachines voor een goed doel

Als onderdeel van de interne huis- en vakbeurs Amatechnica nodigt Amazone u uit voor een spannende live veiling van jonge gebruikte Amazone machines op 23 mei 2024. De veiling wordt georganiseerd door Euro AuctionsX, Europa’s toonaangevende veilinghuis voor gebruikte bouw- en landbouwmachines, en biedt alle geïnteresseerden de kans om een hoogwaardige demonstratie- of tentoonstellingsmachine van Amazone tegen een aantrekkelijke prijs in de sfeer van een internationale veiling van landbouwmachines aan te schaffen.

Bijna 40 landbouwmachines, sommige zo goed als nieuw, zullen “onder de hamer” gaan. Amazone stelt voor het goede doel een nieuwe gedragen aanbouwzaaimachine D9 3000 Special met RoTeC enkele-schijfkouters beschikbaar voor de veiling. De opbrengst van deze machine gaat naar de Ambulanten Kinderhospizdienst (ambulante zorg kinderverpleeghuis) in Osnabrück. Deze instelling ondersteunt gezinnen waarvan een kind of jongere een levensverkortende of -bedreigende ziekte heeft.

Gekwalificeerde vrijwilligers begeleiden deze kinderen en jongeren en hun ouders, broers en zussen vanaf het moment dat de diagnose wordt gesteld tot en met het rouwproces. De ondersteuning wordt thuis gegeven en is gratis voor de families. In veel gevallen wordt deze belangrijke steun gedurende meerdere jaren gegeven. Amazone vindt sociale verantwoordelijkheid belangrijk en wil met zijn donatie zijn waardering laten blijken voor het opmerkelijke werk van het lokale kinderverpleeghuis en dit ondersteunen.

De veiling is een van de punten die op het programma van Amatechnica staan en vindt plaats om 13.30 uur op het bedrijfsterrein van de Amazonen-Werke in Hasbergen-Gaste. Deelname vereist voorafgaande gratis registratie op https://euroauctions.com/en/register of voor late beslissers is ook registratie ter plaatse mogelijk. Een live uitzending op de website van het veilinghuis Euro Auctions maakt online deelname mogelijk zodat geïnteresseerden van over de hele wereld kunnen bieden. Alle machines worden geveild zonder minimumprijs. De machine wordt aan de hoogste bieder gegund. De aangeboden machines kunnen binnenkort op www.euroauctions.com geraadpleegd of op Amatechnica bekeken worden.