CEMOS in praktijk

In deze duidelijke video legt onze product manager Simon uit wat CEMOS is én hoe je er mee werkt. Je wordt meegenomen in het systeem en je zult ervaren hoe CEMOS adviseert wat de juiste instellingen zijn. Dat CEMOS onverslaanbaar is, is aangetoond in een uitgebreide DLG-test.

Meer gebiedsdekking met lager dieselverbruik

Nadat de praktijkritten succesvol waren afgerond, werden de vastgestelde waarden geanalyseerd en geëvalueerd door het DLG-testcentrum. De waarden van alle chauffeurs uit de varianten met en zonder CEMOS voor tractoren werden vergeleken en gemiddeld berekend voor de algemene beoordeling. Het resultaat: CEMOS kon het dieselverbruik met maximaal 16,8 procent verminderen, veel meer dan alleen het effect van een bandenspanningscontrolesysteem en tegelijkertijd de dekking van het gebied voor 80 procent van de bestuurders met 16,3 procent vergroten. Geëxtrapoleerd naar 3.000 gebruiksuren in de grondbewerking, kan een grote tractor met 50 l / u dieselverbruik zonder en 41,6 l / u met CEMOS voor tractoren tot 25.200 l diesel en tot 67.000 kg CO2 besparen! Geïnteresseerden kunnen online bepalen hoe groot het potentieel is in hun eigen bedrijf met de CEMOS-calculator:

De aangetoonde resultaten zijn des te opmerkelijker omdat de deelnemers tot de toprijders behoren en al veel hebben nagedacht over de optimale afstelling van de tractoren en zich uitgebreid hebben voorbereid op de test. CEMOS voor tractoren is het enige systeem op de markt dat in staat is om zowel de werkprestatie als efficiëntie optimaal af te stemmen op het absolute maximum, los van het effect van aangepaste bandenspanning, aangepaste ballast en divers ingestelde parameters. CEMOS voor tractoren stelt normen als een gecombineerde formule van liters per hectare (l / h) en hectare per uur (ha / h), en is nu ook gecertificeerd door een neutraal testinstituut. CEMOS optimaliseert niet alleen de tractor en aanbouwdelen voor tractoren, maar ook de chauffeur.

Meer weten over CEMOS? Neem contact op met Elian te Raa 06 151 767 98