Distributie BERGMANN vanaf 1 juni door Kamps de Wild

Met ingang van 1 juni a.s. neemt Kamps de Wild de distributie van BERGMANN over van zusterbedrijf Reesink Agri. BERGMANN biedt een breed assortiment van opraapwagens, breedstrooiers en overlaadwagens.

In goed overleg tussen zusterbedrijven Reesink Agri en Kamps de Wild is overeenstemming bereikt over de distributie van het BERGMANN product portfolio in Nederland. Zowel Dr. Jutta Middendorf-Bergmann (Managing Director van Ludwig Bergmann International Sales GmbH) en Dick Melessen (Managing Director van Kamps De Wild B.V.) zijn blij met deze voorgenomen samenwerking. Volgens Pieter Koeman (Managing Director van Reesink Agri) zien alle partijen voordeel in deze overdracht.

Als onderdeel van de Royal Reesink Groep is Kamps De Wild een toonaangevende importeur van de merken CLAAS, AMAZONE, Schmotzer en Nucrop. En levert via een professioneel netwerk van 40 dealers aan agrariërs en loonwerkers in Nederland. Met dit partnerschap complementeert Kamps de Wild zijn product portfolio op de Nederlandse markt, die belangrijk is voor opraapwagens. Met de series ROYAL, REPEX, CAREX en SHUTTLE produceert BERGMANN hoogwaardige opraapwagens van 26,8 tot 51 m³.

Als toonaangevende fabrikant van mest- en universele strooiers, opraap- en overlaadwagens biedt BERGMANN een breed productassortiment van de modernste landbouwtechniek. BERGMANN strooiers worden gekenmerkt door een uitstekende precisie en een DLG-geteste dwars- en langsverdeling.

Kamps de Wild neemt per 1 juni a.s. de distributie over van zusterbedrijf Reesink Agri, die de afgelopen 14 jaren veel bekendheid heeft verworven met de verkoop van o.a. de BERGMANN stalmeststrooiers. Ook hebben zij er alles aan gedaan om zoveel mogelijk opraapwagens te verkopen.

Voor Kamps de Wild betekent dit een belangrijke aanvulling op het productenpakket. Met de opraapwagen hebben we een waardige vervanger voor de CLAAS opraapwagen. De breedstrooiers en overlaadwagens maken het programma compleet. “De breedstrooier wordt erg belangrijk in de komende jaren en maakt ons programma naast de KAWECO drijfmest techniek compleet”

Zowel Ludwig Bergmann International Sales GmbH als Kamps de Wild zien uit naar een succesvolle samenwerking.