Kamps de Wild en Bart Agro Mechanisatie intensiveren samenwerking

Vanaf 15 mei wordt Bart Agro Mechanisatie voor de regio Kampen de nieuwe dealer voor de landbouwmachines van Kamps de Wild. Deze uitbreiding van hun dealergebied is tot stand gekomen doordat Rietman Mechanisatie heeft besloten om per 1 april 2024 de landbouwmechanisatie bedrijfsactiviteiten te beëindigen. Rietman Mechanisatie heeft klanten in dit gebied vele jaren voorzien van kennis en service, waarvoor Kamps de Wild ze dankbaar is.

Kamps de Wild is verheugd dat zij met Bart Agro Mechanisatie een perfecte invulling heeft gevonden om dit gebied te kunnen bedienen.

Om de klanten kwaliteit en deskundigheid te blijven garanderen, heeft Kamps de Wild in goed overleg met Bart Agro Mechanisatie en Bruggeman Mechanisatie besloten om het werkgebied van Rietman Mechanisatie te verdelen. Zo is er een scheidslijn aangebracht, de N331, waarbij de klanten aan de westkant van de N331 door Bart Agro Mechanisatie geholpen worden. De klanten aan de oostkant van de N331 zullen voortaan door Bruggeman Mechanisatie, met vestigingen in Lemele en Broekland, worden geholpen.

Dankzij deze uitbreiding zal Bart Agro Mechanisatie vanuit de vestiging Emmeloord actief de merken CLAAS en BERGMANN gaan vertegenwoordigen. Met een recente uitbreiding van het verkoopteam kunnen zij nu deze merken succesvol introduceren in het nieuwe werkgebied. Door deze aanpassing zullen zij de producten van CLAAS gaan distribueren in de Noordoostpolder, naast de al bekende dealer Dijkstra Flevo B.V.