Kamps de Wild Veghel opent haar deuren voor Huur&Stuur

Krachten bundelen en tegelijkertijd specialisme bieden.Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen verschillende Royal Reesink bedrijven.

Huur&Stuur is in 1990 gestart als onderdeel van de Kemp Groep en is dé verhuurspecialist op het gebied van GWW-materieel in Nederland. Sinds 2012 maakt de Kemp Groep deel uit van Royal Reesink. In Veghel heeft Huur&Stuur haar intrek genomen bij de Royal Reesink collega’s van Kamps de Wild BV. De samenwerking tussen Landbouw (Kamps de Wild BV) en Grondverzet (Huur&Stuur) kwam eerder al succesvol in Valkenburg tot stand.

Over Huur&Stuur
Huur&Stuur is een landelijk opererende verhuurder van een compleet programma grondverzetmaterieel zonder machinist en is specialist in (hydraulische) uitrustingsstukken. De grootste kracht van het bedrijf, naast een jong en uitgebreid machinepark, is kennis en ervaring! Doordat Huur&Stuur is voortgekomen uit De Kemp Groep maakt het bedrijf geen onderscheid tussen service aan een verkochte machine of service aan een verhuurde machine.

Ook vanuit Veghel verhuurt Huur&Stuur vanaf nu dus een compleet programma aan grondverzet-, wegenbouw- en aanvullend materieel. Kijk op ook www.huurstuur.nl voor het verhuurprogramma en reserveer eenvoudig het benodigde materieel.