Kamps de Wild verstevigt netwerk in Zuid-Nederland met eigen dealervestiging Numansdorp

Vanaf 1 januari 2024 zet Kamps de Wild haar netwerk nog steviger neer met een eigen dealervestiging in Numansdorp. Ook de organisatiestructuur in Zuid-Nederland wordt aangescherpt, zodat de strategie die Kamps de Wild in 2021 heeft ingezet nog beter tot uiting komt.

Langtermijn visie

Na de overname van Van Gemeren Mechanisatie in mei 2022 werd het bedrijf onderdeel van Reesink Farming & Handling, een divisie van Royal Reesink. Divisiedirecteur Dick Melessen gaf toen al aan dat deze overname heel goed past in de strategie dat Kamps de Wild-bedrijven elkaar onderling goed ondersteunen en dat er ruimte ontstaat voor specialisaties. En om intensiever samen te werken met full-line dealers voor de grotere en duurdere machines en long-line dealers, die dichter bij de klant in de buurt zitten.

Uitbreiding met de merken Holmer en Startec

Met de integratie van Numansdorp naar een Kamps de Wild dealervestiging neemt Kamps de Wild het importeurschap voor Holmer bietenrooiers en Startec over. In Numansdorp beschikt men over een rijke ervaring als het gaat om bietenoogst techniek. En ook bij het merk Startec kan de klant rekenen op deskundig advies van onze specialisten.

Wat verandert er in Zuid-Nederland?

Met de komst van directeur Chris Voets in november 2022 is er achter de schermen enorm hard gewerkt, met als resultaat een nieuwe organisatiestructuur voor Zuid-Nederland. In januari 2023 werden de open dagen in Numansdorp goed bezocht en was menig klant, relatie en geïnteresseerde onder de indruk van het machinepark dat werd getoond.
Nu wordt de volgende stap gezet richting een nog professionelere organisatie in Zuid-Nederland. Per januari 2024 is Chris Voets verantwoordelijk voor Kamp de Wild Valkenburg, Veghel en Numansdorp. Met het samenvoegen van de drie dealervestigingen bedient Kamps de Wild haar klanten in Limburg, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. En ondersteunen de dealervestigingen elkaar onderling nog beter en daar plukken onze klanten uiteindelijk de vruchten van.
Chris Voets over de nieuwe Kamps de Wild organisatie in het Zuiden: “Met onze drie dealervestigingen in Zuid-Nederland kunnen we maximaal gebruik maken van alle specialisaties binnen de lokale teams en die in het hele gebied inzetten. Daarmee bieden we onze klanten nog betere ondersteuning; daar mogen ze op vertrouwen. Ook kunnen we merken als Holmer en Startec via de Kamps de Wild organisatie nog beter landelijk vermarkten.