Van Gemeren Mechanisatie verder onder de vlag van Kamps de Wild

Van Gemeren Mechanisatie is vandaag onderdeel geworden van Royal Reesink. Deze stap is een logisch vervolg op de jarenlange, succesvolle samenwerking tussen Van Gemeren Mechanisatie en Kamps de Wild. Beide bedrijven zijn gerenommeerde namen in de agrarische sector met sterke merken zoals CLAAS, BERGMANN, AMAZONE, Schmotzer, Nucrop, Holmer, Baselier en Kärcher. Door hun krachten te bundelen zal Van Gemeren Mechanisatie haar positie in Zuidwest-Nederland nog verder kunnen uitbouwen.

Dick Melessen, Divisiedirecteur: “Van Gemeren Mechanisatie is een gerenommeerde partij in Zuidwest-Nederland, een belangrijk gebied voor de toekomst van de agrarische sector. We streven door intensieve samenwerking met full line dealers dichter bij de eindgebruikers te staan en hen nog beter van dienst te kunnen zijn. De samenwerking tussen Van Gemeren Mechanisatie als sterke lokale dealer en Kamps de Wild als importeur leidt tot een grotere focus op klanttevredenheid, aftersales en service. Wij zijn zeer blij met de komst van Van Gemeren Mechanisatie.”

Thierry Panadero, Sr. Vice President Reesink Agriculture & Turfcare, onderstreept het belang van een goede samenwerking: “Door de krachten te bundelen kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Royal Reesink ondersteunt haar bedrijven daarbij door het harmoniseren van werkwijzen, digitalisatie en het gebruik van tools en systemen. Op deze wijze gaan we samen een mooie toekomst tegemoet.”

Het vertrouwen in de expertise van Royal Reesink en Kamps de Wild zorgde ervoor dat directeur Johan van Gemeren zijn bedrijf uit handen durfde te geven. Van Gemeren: “Om de toekomst van ons bedrijf veilig te stellen, hebben wij besloten met een externe partij verder te gaan. Daarbij was Kamps de Wild, met moederbedrijf Royal Reesink, de beste en meest logische keuze. Een partij met slagkracht, een goede reputatie en kennis van ons productaanbod. We zien hierin kansen voor het bedrijf, onze klanten en leveranciers en het biedt perspectief voor het personeel. Ik heb hier een goed gevoel bij.“