Kamps de Wild breidt haar BERGMANN dealernetwerk uit met Van der Maar Landbouwmechanisatie

Zevenaar, 22 februari 2024 – Sinds april 2022 is Kamps de Wild de importeur en distributeur van de BERGMANN producten met o.a. meststrooiers, opraapwagens en overlaadwagen. Om een zo optimaal mogelijk distributienetwerk te realiseren is Kamps de Wild met Van der Maar Landbouwmechanisatie overeengekomen om per 1 februari jl. BERGMANN producten op haar vestigingen in Hornhuizen, Uithuizen en Ferwert te gaan voeren. Met deze uitbreiding in Noord-Groningen en Noord-Friesland kunnen Kamps de Wild en Van der Maar Landbouwmechanisatie hun klanten nog beter van dienst zijn. 

Over Van der Maar Landbouwmechanisatie
Van der Maar Landbouwmechanisatie is al sinds 1915 in Noord-Nederland een begrip in de agrarische sector. Begonnen in Hornhuizen met later een vestiging in Uithuizen en sinds begin dit jaar door de overname van Dijkstra-Mollema en Van der Veen, ook in Ferwert en Oentsjerk. Van der Maar is de specialist op het gebied van mechanisatie in de akkerbouw met een sterke focus op de aardappelteelt. Het bedrijf heeft service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en wordt hiervoor ook gewaardeerd door zijn relaties.

Over BERGMANN
Als toonaangevende fabrikant van mest- en universele strooiers, opraap- en overlaadwagens biedt het Duitse merk BERGMANN een breed productassortiment van de modernste landbouwtechniek.

Ludwig Bergmann GmbH is al meer dan 125 jaar succesvol actief op het gebied van landbouwmachines en voertuigbouw. En behoort tot de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van klant specifieke systeemtechniek voor professionele landbouwbedrijven en loonwerkers. De combinatie van jarenlange ervaring en moderne, innovatieve technologie is één van de grootste sterke punten van het bedrijf.

Met zijn breed assortiment van mestverspreiders, universele strooiers, opraapwagens, wagens voor het vervoer van kaf, verwisselbare systemen, overlaadwagens, bietenreinigingswagens, laadbakken voor zelfrijdende machines, biedt het bedrijf economische en praktische oplossingen.

Over Kamps de Wild 

Kamps de Wild levert al sinds 1919 kwalitatief hoogwaardige landbouwvoertuigen voor boeren, loonwerkers en andere ondernemers in de agrarische sector. Kamps de Wild is exclusief distributeur én dealer in Nederland van de toonaangevende merken CLAAS, BERGMANN, AMAZONE, Schmotzer, HOLMER en Nucrop. Samen met haar trouwe dealers bieden zij een compleet aanbod aan bekende landbouwmerken.

Als moderne distributeur combineert Kamps de Wild specialisme met lokale aanwezigheid en biedt daarmee maximale ondersteuning aan dealers en eindgebruikers. Met in totaal 7 dealervestigingen participeren zij actief bij enkele van hun grote dealers. Met deze betrokken strategie garanderen zij maximale service voor ondernemers in de agrarische sector.