Wijziging dealerschappen Friesland voor AMAZONE en Schmotzer

Vanaf 1 oktober vindt er een wijziging plaats in het dealerlandschap van AMAZONE en Schmotzer schoffeltechniek in Friesland. Per die datum zijn de dealers Van der Maar DM B.V. in Ferwert en Van der Veen LMB B.V. in Oentsjerk, samen met Bos Mechanisatie Easterein en Kamps de Wild Tijnje, verantwoordelijk voor het product portfolio van AMAZONE en Schmotzer in Friesland.

In goed overleg met Broekens Stiens B.V. is overeenstemming bereikt over het beëindigen van een langdurige en prettige samenwerking. Nu is voor zowel Kamps de Wild als Broekens Stiens B.V. het moment om zich te heroriënteren en andere samenwerkingen aan te gaan.

De nieuwe dealers, Van der Maar DM B.V. in Ferwert en Van der Veen LMB B.V. in Oentsjerk, zijn blij met deze voorgenomen samenwerking. De vestigingen van Van der Maar in Groningen zijn al 4 jaar dealer van AMAZONE en Schmotzer, zij zijn blij met de uitbreiding van het werkgebied. Met deze dealerschappen verstevigt Kamps de Wild haar positie in Friesland voor de merken AMAZONE en Schmotzer.

“Om efficiëntie, exclusiviteit en kennis te kunnen waarborgen zijn wij erg blij met deze ontwikkeling. De samenwerking met dealer Van der Maar in de provincie Groningen heeft dat al bewezen, waardoor de uitbreiding naar de provincie Friesland voor ons een logische stap is”, aldus Marc Slootman (Business Unit Manager AMAZONE en Schmotzer bij Kamps de Wild). “Hiermee breiden wij de stevige basis verder uit, zodat continuïteit van distributie en ondersteuning van het AMAZONE product in noordelijkwestelijke regio van Friesland verzekerd blijft.”

OVER Van der Maar DM B.V., Ferwert
Van der Maar Landbouwmechanisatie is al sinds 1915 in Noord Nederland een begrip in de agrarische sector. Begonnen in Hornhuizen met later vestigingen in Uithuizen en sinds begin dit jaar, door de overname van Dijkstra-Mollema, ook in Ferwert. Van der Maar is specialist op het gebied van mechanisatie in de akkerbouw met een sterke focus op de aardappelteelt. Het bedrijf heeft service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en wordt hiervoor ook gewaardeerd door zijn relaties.

Contactgegevens: Ljouwerterdyk 13, 9172 PD Ferwert, telefoon 0518 419 499,
e-mail dm@vandermaar.eu, website www.vandermaar.eu

OVER Van der Veen LMB B.V., Oentsjerk
Van der Veen is ontstaan in 1896 en is sinds 1950 gevestigd in Oentsjerk, Vanaf 1963 zit Van der Veen op de huidige locatie. Van der Veen is vanaf 1 januari van dit jaar onderdeel geworden van Van der Maar met twee vestigingen in Groningen en nu ook twee vestigingen in Friesland. Bij Van der Veen richten we ons op met name op de veehouderij en alle daarmee samenhangende machines, qua levering en uiteraard voor service en onderhoud. Contactgegevens: Rengersweg 31, 9062EB Oentsjerk, telefoon 058 256 1855,
e-mail info@vanderveenlmb.frl, website www.vanderveenlmb.frl